Webshop Keurmerk

SPEELGOED KOPEN

Jongens speelgoed
Meisjes speelgoed
Baby- en peuterspeelgoed
LEGO® speelgoed
PLAYMOBIL® speelgoed
Coppens Megastore - Bezoek onze winkel

Wilt u speelgoed kopen maar weet u niet zo goed wat u moet kopen? Dan bent u bij Coppens aan het juiste adres. In onze MEGASTORE in Volkel krijgt u uitgebreid advies en kunt u het speelgoed direct meenemen. Ook hebben we voldoende gratis parkeerplaatsen bij onze winkel. Maar u kunt ook online uw speelgoed kopen bij Coppens Warenhuis in onze online speelgoedwinkel. Hiervoor hoeft u dan ook de deur niet meer uit en bespaart u kostbare tijd. Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen stellen wij alles in het werk om deze zo snel mogelijk bij u te krijgen. Veelal voor 15:00 besteld is de volgende dag in huis.

Er zijn genoeg gelegenheden waar u speelgoed als kado kunt geven. Bijvoorbeeld voor sinterklaas, verjaardagen, kinderfeestje, diploma uitreikingen of zomaar een kado. Wij hebben een zeer groot assortiment speelgoed. Zo kunt u bij ons ook terecht wanneer u Playmobil of LEGO nodig heeft.

Speelgoed online kopen

Naast speelgoed online kopen kunt u ook speelgoed ook kopen in onze speelgoedwinkel. Met speelgoed online kopen krijgt u het speelgoed eenvoudig bezorgd. Bij speelgoed kopen in onze winkel komt u zelf naar onze MEGASTORE in Volkel. U heeft daar een ruime keuze een speelgoed. Het grote voordeel hiervan is dat u geen verzendkosten hoeft te betalen. Daarnaast is het leuk om even rond te neuzen in onze MEGASTORE.

Suggesties voor speelgoed zijn: speelgoed 1 jaar, speelgoed 2 jaar, speelgoed 3 jaar, babyspeelgoed, buitenspeelgoed

Wilt u goedkoop speelgoed kopen? Bestel dan veilig online of kom eens langs in onze winkel.

Betalen en verzenden
Op de hoogte van alle acties en aanbiedingen? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief
Lagenheuvelstraat 11 - 5408 RJ Volkel - Tel: (0413) 27 29 14 - info@coppenswarenhuis.nl
Webdesign & webwinkel by WHITE