Webshop Keurmerk

Goedkoop Playmobil Fairies kopen?

Aantal per pagina: 15 30 75 150

Het Playmobil Fairies speelgoed is geschikt voor magische helden. Goedkoop dit speelgoed kopen? Bestel eenvoudig online of kom naar de MEGASTORE in Volkel.

Het Praalschip van de feeėnkoningin vaart net weg van het eiland. Een rustige tocht op zee. Althans, dat is wat ze verwachten. Ze worden gevolgd, door duistere wezens die al een tijdje van hun plannen afweten. De feeėn gaan namelijk naar hun feeėneiland met magische juwelenbron. Ze zijn al een flinke tijd onderweg, en het eiland is in zicht. Plots slaan de duistere wezens toe, en proberen het Praalschip te kapen. Nog voordat de duistere wezens het Praalschip op kunnen komen, gebruiken de feeėn hun magische krachten en vallen de duistere wezens aan. De wezens hebben niks te vertellen en vluchten snel. Eenmaal op het eiland aangekomen is alles in orde.

Met Playmobil Fairies speel je je eigen sprookje. Wordt zelf de Fee en beleef de leukste avonturen.

U heeft nog geen keuze kunnen maken? Kom dan gerust eens lang bij ons warenhuis in Volkel. We hebben een erg groot assortiment speelgoed en maar liefst 200 verschillende artikelen Playmobil producten.

Playmobil Fairies is het meest geschikt voor kinderen vanaf 4 t/m 10 jaar.

We hebben ook, Playmobil Dragons, Playmobil Western, Playmobil Princess en nog vele soorten Playmobil meer in ons assortiment.

Betalen en verzenden
Op de hoogte van alle acties en aanbiedingen? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief
Lagenheuvelstraat 11 - 5408 RJ Volkel - Tel: (0413) 27 29 14 - info@coppenswarenhuis.nl
Webdesign & webwinkel by WHITE