Webshop Keurmerk
LEGO® City 60193 Arctic poolluchttransport 6-12 jaar
Bekijk grotere afbeelding

LEGO® City 60193 Arctic poolluchttransport 6-12 jaar

€ 26,99 € 29,99
Gratis verzending
Prijs incl. 21% BTW
Artikelid
60193
Leeftijd
6-12 jaar
excl. € 4.95 verzendkosten
Voor 15.00 uur besteld morgen in huis.
Ik heb een vraag
over dit artikel
Omschrijving sluiten

LEGO® City 60193 Arctic poolluchttransport

Bel de piloot! We moeten iets groots vervoeren met het LEGO® City 60193 Poolluchttransport! Klim naar de rand van het ravijn en wijs de quadrocopter de juiste plek zodat de piloot de haak kan laten zakken. Pak de haak, bevestig deze aan het ijsblok en geef het teken dat alles klaar is voor vertrek. Race op de quad terug naar het basiskamp om de zeldzame vondst te kunnen analyseren!

Haal de vondst van de eeuw op met de quadrocopter van de poolexpeditie!

Breng unieke ontdekkingen terug naar de basis met het Poolluchttransport, bestaande uit een quadrocopter met 4 rotors en een takel, plus een quad, een ijsblok met een 'bevroren' sabeltandtijger en 2 minifiguren.

Vervoer waardevolle vondsten met het LEGO® City 60193 Poolluchttransport, bestaande uit een stevige quadrocopter met 4 draaiende rotors, een landingsgestel met ski's, een te openen minifiguurcockpit en een werkende takel met touw en haak. Deze leuke poolexpeditieset is inclusief een quad, 2 houwelen, een zaag, een doorschijnend-blauw ijsblok met een bevestigingspunt voor een haak, een zijkant die open kan en een 'bevroren' sabeltandtijgerfiguur, plus 2 LEGO minifiguren van onderzoekers.

• Inclusief 2 LEGO® minifiguren van onderzoekers: een poolklimmer en een poolpiloot, plus een figuur van een 'bevroren' prehistorische sabeltandtijger.
• De set omvat een stevige quadrocopter met 4 draaiende rotors, een landingsgestel met ski's, een werkende takel met touw en haak en een quad.
• Ook inclusief een doorschijnend-blauw ijsblok met ruimte voor een haak bovenop en binnenin ruimte voor de 'bevroren' sabeltandtijgerfiguur.
• Accessoires: 2 houwelen en een zaag.
• Laat de propellers draaien om de quadrocopter op pad te sturen.
• Ga met de quad naar het opgravingsgebied en begeleid de quadrocopter naar de juiste plek.
• Draai aan de knop om de haak te laten zakken, bevestig de haak aan het ijsblok en breng de vondst terug naar de basis.
• De quadrocopter is ca. 8 cm hoog, 25 cm lang en 30 cm breed.
• De quad is ca. 5 cm hoog, 7 cm lang en 5 cm breed.
• Het ijsblok is ca. 7 cm hoog, 3 cm breed en 8 cm diep.

Betalen en verzenden
Op de hoogte van alle acties en aanbiedingen? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief
Lagenheuvelstraat 11 - 5408 RJ Volkel - Tel: (0413) 27 29 14 - info@coppenswarenhuis.nl
Webdesign & webwinkel by WHITE