Webshop Keurmerk
Speelgoed winkel LEGO� DUPLO�

Online Lego DUPLO Prinsessen bestellen?

Helaas, uw selectie levert geen resultaten op.

U kunt op een ander woord zoeken.

Bent u op zoek naar een specifiek product? In dat geval kunt u altijd contact met ons opnemen om te kijken of wij u mogelijk kunnen helpen.

Aantal per pagina: 15 30 75 150

Het LEGO DUPLO Prinsessen speelgoed is geschikt voor kleine prinsessen.

Als je van sprookjes houdt, dan past dit thema geweldig bij jou! Geniet van het heerlijke leven dat je hebt verdiend, na al die tijd met je vreselijke zussen. Laat je verwennen in het kasteel van Assepoester. Hier heb je alles om nog je hele leven te genieten met je droomprins!

Hou je meer van Ariel de zeemeermin? Er valt erg veel te beleven in Ariel’s onderzee kasteel. Ga lekker van de glijbaan af, en speel met Botje. Vergeet ook niet dat je nog een schatkist hebt. Houd de schatkist goed in de gaten!
Of hou je meer van Doornroosje? Dan is het sprookje van Doornroosje misschien meer iets voor jou. Bij deze set krijg je Doornroosje, een lief konijntje, een fee en een kasteel. Kortom, een hoop speelplezier met de hele prinsessen set!

LEGO Duplo Prinsessen als cadeau geven?
Elk meisje gaat stralen wanneer ze een leuk prinsessen cadeautje krijgt. En vooral bij artikelen uit deze LEGO DUPLO set. Eindeloos speelplezier. Leuk voor bijvoorbeeld een verjaardag, of voor Sinterklaas.

LEGO DUPLO Prinsessen is het meest geschikt voor kinderen vanaf 1,5 t/m 5 jaar. Voor jongens is het thema DUPLO Cars meer geschikt.

Betalen en verzenden
Op de hoogte van alle acties en aanbiedingen? Schrijf nu in op onze nieuwsbrief
Lagenheuvelstraat 11 - 5408 RJ Volkel - Tel: (0413) 27 29 14 - info@coppenswarenhuis.nl
Webdesign & webwinkel by WHITE